Moikka! Olemme Mikke ja Anni Tiainen. Asumme Amagasaki-nimisessä kaupungissa, joka sijaitsee Hyogon-prefektuurissa Kansain-alueella. Kaupunkimme on aivan Osakan kaupunkin kyljessä. Olemme asuneet Japanissa nyt vuoden ja olemme lähetystyön suhteen vielä kielen opiskelun vaiheessa. Japanin kieli on haastava ja monimutkainen kieli, joten muistathan opiskeluamme rukouksin.

Koemme kutsua julistaa evankeliumia Japanilaisille, joka on yksi maailman saavuttamattomimmista paikoista kristilliseen työhön nähden. Haluamme olla valmiit tekemään evankeliumin työtä sillä tavalla kun Herra meitä ohjaa. Japanissa ”Jumalan viljaa” on paljon, joten työtä kyllä riittää.

Tällä hetkellä olemme saaneet pitää englanninkielistä Raamattupiiriä kotonamme, jossa on myös käynyt eräs nuori Japanilainen ei-uskova mies. Rukoillaan, että hän saisi pian tulla Jeesuksen omaksi! Japanilaisilla on kova kiinnostus opiskella englantia, joten englanninkielinen Raamattupiiri jo vetää ihmisiä paikalle pelkän kielenopsikelun merkeissä.

Itsensä kokee tällaisessa suuressa maassa todella pieneksi. Maa on suuri ja Jeesuksen seuraajia on vain vähän. Edessämme on meille liian suuri haaste. Kuitenkin Jumalan lähettäminä saamme olla varmoja, että hän pitää huolen meistä ja evankeliumin etenemisestä. Haluamme pyytää esirukouksianne Japanin työn puolesta. Lähetystyö on aina yhteinen asia!

Siunaten Mikke ja Anni Tiainen